Karadolap Spor’dan gazetecilere ziyaret
İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan’da Karadolap Spor Kulübü, İstanbul Bağımsız Gazeteciler Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kulüp Başkanı Ali Bozkurt öncülüğünde gerçekleşen ziyarete yönetim kurulu üyeleri İhsan Şenpolat ve Cenk Sezgi de katıldı. Heyet, Dernek Başkanı Ümit Öner, Genel Sekreter Murat Çelikel, Birol Korkmaz ve Eyüpsultan Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Şaban Yaşar tarafından karşılandı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, spor kulüpleri ile yerel basın arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, yerel sporun gelişimi adına ortak çalışmaların önemi ele alındı.
Karadolap Spor Kulübü Başkanı Ali Bozkurt, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek yerel spor ile basının birlikte güçlenmesi gerektiğini ifade etti.
İstanbul Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Ümit Öner ise nazik ziyaretlerinden dolayı Karadolap Spor Kulübü heyetine teşekkür ederek, yerel sporun gelişimine katkı sağlayan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti.








