Eyüpsultan’da iş yeri kurşunlayan şüpheli tutuklandı
İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan’da bir iş yerine Silahlı saldırı düzenleyen ve haraç istediği öne sürülen şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.
Olay, Eyüpsultan Çırçır Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir iş yerinin önüne gelen saldırgan silahını çıkararak peş peşe ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.
Ekipler, iş yeri sahibinden haraç istemek amacıyla gerçekleştirildiği değerlendirilen saldırının izini sürerek kısa sürede şüphelinin kimliğini tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda 20 yaşındaki S.A. yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelinin ifadesinde, nereyi ve ne için kurşunladığını bilmediğini söylediği, olayı da kendisinin gerçekleştirmediğini öne sürdüğü öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.












