Gaziosmanpaşa'da 350 bin liralık hırsızlık: Şüpheliler kamerada
Gaziosmanpaşa'da bir apartmana giren 2 kadın şüpheli, yaklaşık 350 bin liralık ziynet eşyası çaldı. Şüphelilerin rahat tavırları güvenlik kameralarına yansıdı.
Gaziosmanpaşa’da 350 bin liralık hırsızlık: Şüpheliler kamerada
İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA – İstanbul, Gaziosmanpaşa’da bir apartmanda yaşanan hırsızlık olayı, mahalle sakinlerini tedirgin etti.
Merkez Mahallesi’nde bulunan bir binaya giren 2 kadın şüpheli, bir daireden yaklaşık 350 bin lira değerinde ziynet eşyası ve parayı çalarak kayıplara karıştı. Şüphelilerin apartmana rahat bir şekilde girip çıkması güvenlik kameralarına yansıdı.
Olayın ardından aynı şüphelilerin bir gün arayla tekrar binaya geldiği ancak apartmanın kalabalık olması nedeniyle bu kez hırsızlık yapamadan ayrıldığı öğrenildi. Şüphelilerin ayrıca farklı bir binada bağış bahanesiyle para topladığı da iddia edildi.
Hırsızlık mağdurlarından Alparslan Karabacak, yaşadıkları olayı “Şüpheliler sanki apartmanı biliyormuş gibi rahat hareket ediyor. Kapıyı açıp içeri giriyor ve eşyaları alıp çıkıyorlar. Kamera görüntülerinde çok rahat oldukları görülüyor” sözleriyle anlattı.
Karabacak, aynı kişilerin farklı günlerde tekrar geldiğini belirterek, olayın organize bir şekilde gerçekleşmiş olabileceğini düşündüklerini ifade etti. Mahalle sakinleri ise can ve mal güvenliklerinin olmadığını belirterek yetkililerden şüphelilerin bir an önce yakalanmasını istedi.